Sale!

Tongue 2 – Vicces szájmaszk

2.990Ft 2.490Ft

Maszkok mindenhol, de régóta láttál kint boldog vagy akár mosolygó arcot?
Ne aggódj, ezeknek az időknek vége.
Válassz hármat a fun-mask kollekciónkból, mosolyogj, és csalj mosolyt az arcokra!.
Maszkjaink nem csak szórakoztatóak, hanem szuper kényelmesek és 60 ° -on moshatóak is.

Cikkszám: REF. LA-1087 Kategória: Címke:

Kiváló minőségű és bőrbarát pamutból készült, szuper puha, lélegző és kényelmes viselet. Még a forró nyáron sem okoz lélegző maszkot fülledt érzés, télen pedig meleget és szélállóságot tart. Alkalmas mindennapi használatra.

Ez a maszk mérete 18.cm hosszú és 12cm széles. Tökéletesen takarja el az orrát, a száját és az arcát. Az állítható rugalmas fülpántok és a rugalmas orrhíd-tartó szorosan illeszkedik az arcívhez, és megakadályozza a csúszást. Egy méret megfelel a legtöbb férfinak és nőnek.

Maszkjaink egy új digitális nyomtatási technológiával készülnek, amely ragyogóan színes, ellenáll a fakulásnak és nem tartalmaz káros anyagokat. Figyelemfelkeltő és vicces mintázat.

Miért hordj maszkot ha kimész az utcára? Mert ezzel másokat védesz, a levegőbe kerülő fertőzésektől. Az a legbiztonságosabb, ha maszkot hordasz.

Figyelem! A nálunk kapható maszkok nem orvosi maszkok. Minden egyes hordás után, 60 fokos mosást majd vasalást javaslunk a sterilizálás érdekében. Használj textil maszkot az egyszer használatos szájmaszk helyett, mert ez költség és környezet kímélő. Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk magunkra!

Pamut arcmaszkunk tisztítható, újrafelhasználható és újrahasznosítható, egészség- és környezetvédelem (Megjegyzés: A szín talán egy kis különbség a képen)

SHIPPING

The item will be shipped from China. So it need 15-20 days to deliver. Our product is good with reasonable price and we believe you will worth it. So please wait for it patiently! Thanks.
Any question please kindly to contact us and we promise to work hard to help you to solve the problem

ABOUT RETURN REQUEST

If you don't need the item with worry, you can contact us then we will help you to solve the problem, so please close the return request! Thanks.

GUARANTEE

If it is the quality question, we will resend or refund to you; If you receive damaged or wrong items,
please contact us and attach some pictures about product, we will exchange a new correct item to you after the confirmation.

Freeship Over Order $100
Discover more
30 Days Money Back
Discover more
Secured Payments
Discover more

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.